OVER ONS

Welkom op de site van BVBA Tuinen Bert Bauwens.

Geraakt door een passie voor tuinen en natuur levert Bert Bauwens al 15 jaar totaaltuinen af die een evenwicht tussen woning, tuin en landschap uitstralen. Na mijn opleiding deed ik gedurende 10 jaar ervaring op bij verschillende bedrijven. Vanuit eenvoud ga ik de uitdaging aan om tuinen te ontwerpen of te laten ontwerpen als natuurlijke rustpunten waar mensen zich thuis voelen. Tevens ben ik aangesloten van een beroepsvereniging BFG-FBEP – Antwerpen, lid van Comissie Groen Ondernemen – Beloftevolle Hovenier en woon vakbeurzen en vergaderingen bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, materialen en planten.

 

Onze aanpak

De eerste stap die we zetten in ons concept, is een gesprek met de klant waar we zijn verwachtingen helder in kaart brengen. Met deze kennis in het achterhoofd beginnen we aan de uitwerking van een concept dat de wensen van de klant in alle aspecten respecteert. Zo streven we ernaar om elke tuin een persoonlijke en exclusieve touche te schenken en alle seizoen aangenaam te laten weerspiegelen door harmonische kleuren, mooie lijnen, ruimtelijke vormgeving, bloemenpracht, sierlijke struiken en bomen . Een buitenruimte met stijl, gebaseerd op uw smaak, die het hele jaar door een prachtig schouwspel van kleur en design geeft.
De groene buitenruimte moet mooi en functioneel zijn, een plek waar het aangenaam is om te vertoeven voor de klant.

In de wedstrijd van De Vlaamse Tuinaannemer editie 2013-2014 wist BVBA TUINEN BERT BAUWENS de zilveren medaille weg te kapen met een intiem stadstuintje waarin al je zintuigen geprikkeld worden.
Al 25 jaar brachten de eigenaars van deze stadstuin veranderingen aan in hun groen project. De vele kleine aanpassingen brachten echter niet de gewenste resultaat.
Nadat ze ons ingeschakeld hadden, werd hun perceel omgetoverd tot een prachtig stadstuintje.

Wij zijn trots lid van de Belgische Federatie Groenvoorzieners sinds 2006.

In 2011 hebben wij het erkend label behaald voor erkent plaatser van Stone & Style.